Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. Gesprek met Ahmed Aboutaleb, directeur van het instituut voor multiculturele ontwikkelling over het integratiedebat tussen de fractievoorzitters. Verder het dagboek van CDA-woordvoerster voor Binnenlandse Zaken Maria van der Hoeven en Guikje Roethof over haar Europese nieuwssite op Internet. Radio 1, 20.04-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van componist Louis Andriessen in Amsterdam de radioshow van Gijs Groenteman en Teun van der Keuken. Na elven impressies van het derde Rebound Festival en een portret van de Amerikaanse band Tarentel. Tot slot een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & As. O.a. een gesprek met Rindert Brouwer die een boek schreef over de begrafeniscultuur. Ook praat oud-scheidsrechter John Blankestein over de mega-tentoonstelling Sport in Beweging in het Museon in Den Haag. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.