Anderlecht nog steeds zonder titel

Voor de tweede opeenvolgende keer heeft Anderlecht de kans laten liggen om de Belgische titel binnen te halen. Vorige week won Westerlo met 5-0 van de Brusselaars, gisteravond won AA Gent met 2-1. Anderlecht krijgt volgende week een herkansing bij Racing Genk. Met nog drie duels te spelen heeft Anderlecht zeven punten voorsprong op Club Brugge.

Bayern München verloor zaterdag thuis met 2-1 van stadgenoot 1860 München. Het beslissende doelpunt was een eigen treffer van Jeremies. Leverkusen won met 4-1 van Bielefeld en heeft nu drie punten voorsprong op Bayern, dat het de komende maand zonder de zwaar geblesseerde spelmaker Effenberg moet stellen.

Juventus won gisteravond in Milaan met 2-1 bij Inter. Lazio Roma speelde met 3-3 gelijk bij Fiorentina. Batistuta maakte twee treffers. Lazio heeft vijf punten minder dan Juventus.

Monaco had aan een 2-2 gelijkspel tegen Nancy voldoende om de Franse titel te veroveren. De voorsprong op nummer twee Lyon bedraagt tien punten.