Selectie Radio

Faros. Aandacht voor o.a. de fenologie die zich bezighoudt met de natuurverschijnselen. Bioloog Arnold van Vliet vraagt zich af of de klok van de natuur al een tikje snel loopt door de klimaatsveranderingen. Radio 5, 16.02-17.00u.

Weekendcafé. Gast is o.a. schrijver en beeldend kunstenaar Jean-Paul Franssens en kinderboekenschrijver Edward van de Vendel. Radio 2, 16.02-18.00u.

Spektakel. Portret van de in Breda wonende en uit Bosnië afkomstige fotograaf en cineast Sahin Sisic die in 1992 de film Planet Sarajevo maakte. Hoewel zijn CV vele onderscheidingen telt, kan hij in Nederland slechts met moeite zijn carrière voortzetten. Ook de Amerikaanse doedelzakspeler Rufus Harley. Radio 5, 17.02-18.00u.

Volgspot live. Optredens van Novastar, Grof Geschut, cabaretier Vincent Bijlo en Jaime Rodriquez. Radio 2, 22.02-24.00u.

Easy listening. Opnamen van o.a. Frank Sinatra met pianist Henry Rowland en opera-aria's door saxofonist Grover Washington. Verder Herman van Veens Franse titelchanson voor de film Le conte du ventre plein. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.