Selectie Radio

De recensenten. Schrijfster Doeschka Meijsing en zangeres Astrid Seriese praten over elkaars en eigen werk. Meijsings schreef De Tweede Man en Seriese maakte een nieuwe cd. Radio 1, 20.04-21.00u.

Uit het nieuws. Oud-rector van het Utrechtse Niels Stensen College Matthé Sjamaar praat over de discussie over zwarte scholen die hij vorig jaar aanzwengelde. Hij stelde dat als ze zo zwart blijven, ze beter kunnen sluiten. Radio 1, 21.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van tekenaar Ed Valk in Den Haag besprekingen van de documentaire The Daily Nation (Hillie Molenaar), het boek Fantoompijn (Arnon Grunberg) en de nieuwe cd van de Britse groep Moloko. Na elven het tweede deel over de pianist Guus Jansen en een bezoek aan schilder Wouter Nobbe die stillevens en naakte jongens schildert. Radio 5, 22.02-24.00u.