Selectie Radio

Kleur bekennen. Jan Verschure van het fenomeen Loesje praat over pacifistisch actievoeren. Radio 5, 18.02-19.00u.

De recensenten. Filmmaker Karim Traïdia en dichter J. Eijkelboom praten over elkaars werk. Traïdia las de nieuwe gedichten van Jan Eijkelboom, die op zijn beurt zijn film Les Diseurs de Verité zag. Radio 1, 20.04-21.00u.

Uit het nieuws. Gesprek met prof. dr. W. Wagenaar die grote bekendheid geniet als geheugen-expert. Radio 1, 21.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schilder Klaas Gubbels in Arnhem besprekingen van de film Piranha Blues (cineast Willem Wallyn), de expositie Freeze over het thema Utopia en het boek Vietnam de nooit verdwenen oorlog van NRC-journalist Willebrord Nieuwenhuis. Ook praat Hans van Koolwijk over zijn muziekmachines. Radio 5, 22.02-24.00u.