Selectie Radio

Telescoop. O.a. een gesprek met Eric van der Linden van Philips over de wellicht toekomstige Internettaal XML. En aandacht voor het grootste Internetcafé ter wereld dat binnenkort in Amsterdam wordt gevestigd. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van televisiemaker Henk van der Horst in Eemnes o.a. een discussie met Tweede-Kamerlid voor de PvdA Marleen Barth en SP-politicus J.P. de Wit over de mogelijkheden de media te bespelen. Na elven opnamen van Will Oldham uit Louisville en een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Gesprek met de regisseur van de film De Poolse bruid Karim Traïdia die met zijn toneeldebuut Het stille huis komt. Verder o.a. aandacht voor de tentoonstellingen met werk van fotograaf Anton Corbijn en de lingerietentoonstelling in het Comenius Museum in Naarden. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.