Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. Minister Borst van Volksgezondheid praat over de wachtlijsten in de zorg en tekorten aan geld en personeel. Verder het gesproken dagboek van het Kamerlid van de SGP Cees van der Staaij en VVD-Europarlementariër Jan Kees Wiebenga. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van componist Cornelis de Bondt in Den Haag onder andere aandacht voor de vraag of culinaire recensenten simpele restaurants moeten bespreken. Na elven een concert van Jim O'Rourke, The Tren Brothers en the Lonesome Organist, en een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Over o.a. de liefdesperikelen van Turkse en Marokkaanse studenten en een gesprek met Karel Reestman over zijn boek Denken over ouder worden waarin hij het ouderenbeleid van de overheid aan de kaak stelt. Ook muziek uit de oudheid. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.