Selectie Radio

Andersdenkenden. Schrijver en Bach-kenner Maarten 't Hart praat o.m. over zijn gereformeerde jeugd. Radio 5, 21.02-21.25u.

De Avonden. Na het uitzicht van regisseur Don Duyns in Amsterdam o.a. een gesprek met Jan van Aken over zijn roman Het oog van de basilisk. In het tweede uur praat Irina Grivnina over het boek dat zij samenstelde over de Russische dichteres Marina Tsvetajeva met teksten over de Russische revolutie. Radio 5, 22.02-0.00u.

Is dit nog wel jazz? Vijf Amsterdammers met vier verschillende nationaliteiten spelen eigen werk met invloeden van Mingus, Zorn en Zappa. Radio 4, 23.00-0.02u.

RVU Delta/Ode aan de Rijn. Tijdens deze live uitgezonden Rijnreis praten gasten over hun liefde voor het water en wat de liefdesrelatie tussen mens en natuur verstoort. Met frases uit Das Rheingold van Wagner als leidraad. Morgen, Radio 5, 09.00-17.00u.