Selectie Radio

Het radiocafé. Aandacht voor de paradox van de nieuwe economie: verliezen en toch winnen op het Internet. Gesprekken met Martine Ferment, directeur van Amazon .com European services, dat donderdag in Den Haag opent, en Ruud Smeets, Chief Commercial Officer van Newconomy dat volgende maand naar de beurs gaat. Radio 1, 21.00-22.00u.

De Avonden. Met verhalen van P.F. Thomèse, Anneke Brassinga en L.H. Wiener en `Facetten van de Nederlandse taal' door klankdichter Jaap Blonk. Muziek van tenorsaxofonist Rinus Groeneveld. Na elf uur een gesprek met cultuursocioloog Carl Rohde, die in opdracht van het maandblad Marie Claire een onderzoek deed naar de opvatting van lezeressen over mannen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Het lek. Registratie van het concert dat Oasis gaf op 23 maart in Ancienne Belgique te Brussel. Radio 3, 22.02-01.00u.