Al Capone's pizza's weer onbereikbaar

Storingen op het Telfort Netwerk hebben gisteren de pizzaverkoop van Al Capone's Pizza's en Pasta's in de war gestuurd. Vanaf zes uur 's avonds kon het bedrijf zijn 23 vestigingen sluiten, nadat een storing bij Telfort het centrale 0800-bestelnummer van Al Capone's onklaar maakte.

Het is de tweede keer dat het pizzabedrijf telefonisch onbereikbaar is. Na een soortgelijke storing in september vorig jaar eiste Al Capone twee miljoen gulden schadevergoeding van Telfort. Een woordvoerder van de pizzaketen kon gisteren niet zeggen hoe het met die zaak staat. Ook over de schade van gisteren kon hij niets meedelen. De schade in september werd geschat op 70.000 gulden.

Telfort heeft Al Capone's laten weten dat de storing voor vanmiddag is opgelost. Het telecombedrijf was voor verder commentaar onbereikbaar.

(ANP)