PSV trekt bod op Noorse aanvaller John Carew in

PSV heeft het bod op de Noorse voetballer John Carew van Rosenborg BK ingetrokken. ,,De speler heeft via zijn manager nooit gereageerd op onze interesse'', zei manager Frank Arnesen. ,,We zitten niet te wachten op iemand die niet echt geïnteresseerd is in de club. Ik heb wel aangegeven dat als zijn houding verandert, we nog altijd willen praten.''

PSV verlegt de aandacht nu naar andere kandidaten voor de opvolging van onder anderen Van Nistelrooij. Al heeft de Eindhovense club de hoop dat de spits, momenteel uit de roulatie wegens een knieblessure, blijft nog niet opgegeven, zo liet Arnesen weten. ,,Dat hij hier blijft, is natuurlijk onze grootste wens. Aan de ene kant hopen we, maar aan de andere kant kan er ook snel iets gebeuren. Op korte termijn verwachten we van hem uitsluitsel te krijgen.'' (ANP)