Selectie Radio

De Avonden. Na het Gesproken Uitzicht van Wouter Snip, adjunct-directeur van het Stimuleringsfonds te Bussum, de radioshow Teun, Vuur, Gijs, waarin nationaal scrabblekampioen Jeroen Kramer Pim Pam Pet speelt tegen Jet Nijpels. Na elf uur stemmige liedjes van The Montgolfier Brothers. Radio 5, 22.00-24.00u

TeleScoop. Magazine over computers en nieuwe media. Vandavond over het congres `Internet Experience' in Amsterdam en de derde aflevering van een serie over spraaktechnologie, de software die het mogelijk maakt dat de computer uitgesproken opdrachten en teksten herkent. Radio 5, 21.00-22.00u

Radio 5 documentaire. Over de kwestie rond bergbeklimmer Bart Vos, door de journaliste Mariska Mourik in het boek Eén meter Everest van bedrog beschuldigd. Vos zou nooit de top van o.a. de Mount Everest bereikt hebben. Morgen, Radio 5, 13.05-13.50u