Westerhof coach

De 51-jarige Hans Westerhof neemt tot het einde van het seizoen de taken van Wouters als coach van de Ajax-selectie over. Westerhof kwam halverwege 1997 als directeur opleidingen naar Ajax. De Groninger Westerhof was voor het laatst als hoofdtrainer actief bij FC Groningen waar hij in februari 1997 werd ontslagen. De voormalige gymnastiekleraar en instructeur in het leger was ook al van 1985 tot 1988 coach van FC Groningen. In totaal heeft hij zeven jaar bij de club gewerkt.

Tussen zijn twee periodes bij FC Groningen door leidde hij in het seizoen 1992-'93 het eerste elftal van PSV. Ondanks een doorlopend contract moest hij aan het einde van dat seizoen terugtreden als hoofdcoach en werd hij hoofd opleidingen bij de club. Voordat Westerhof in het betaalde voetbal actief werd, was hij trainer bij de amateurclubs Oranje Nassau in Sneek en ACV in Assen. Na zijn ontslag bij Groningen in 1997 was hij korte tijd interim-coach van Jong Oranje. Eind dit seizoen vertrekt Westerhof bij Ajax en volgt hij bij Willem II Adriaanse op als hoofdtrainer.