Selectie Radio

De Avonden. Na het uitzicht van schrijfster Dorinde van Oort in Amsterdam en een kort verhaal van Arnon Grunberg een gesprek met Suzanne Visser – zij woonde een tijd in Tokio – over haar boek De Vismoorden. In het tweede uur een gesprek over vertaalde gedichten van keizerin Sissy (Elizabeth) van Oostenrijk, gebundeld onder de naam Liefde, die moet vrij zijn. Verder opnamen van zanger-muzikant Michael Krassner uit Chicago. Radio 5, 22.02-24.00u.

Club Lek. Vanavond onder meer live op het podium van Studio Amstel J. Perkin, de Utrechtse songwriter. Hij doet een akoestische set naar aanleiding van zijn debuutalbum. Verder Hi-dramatic en een optreden van Feverdream. Radio 3, 22.02-01.00u.

Is dit nog wel muziek? Geïmproviseerde muziek. Registratie van een optreden op 21 januari in het Bimhuis in Amsterdam van de Ronald Snijders band. Radio 4, 23.00-24.00u.