Feyenoord laat Paauwe thuis

Patrick Paauwe is vandaag niet met Feyenoord meegereisd naar Marseille. De middenvelder heeft nog te veel last van zijn enkel om morgen met de Rotterdammers de laatste wedstrijd in de tweede ronde van de Champions League tegen Olympique Marseille te spelen. In tegenstelling tot de laatste wedstrijden in de Champions League kan trainer Leo Beenhakker weer beschikken over een fitte Bonaventura Kalou. Feyenoord vertrok vanochtend als gevolg van mist met vertraging naar Frankrijk. De Europese voetbalbond UEFA heeft Feyenoord een boete van 8.000 Zwitserse francs opgelegd. De club kreeg de geldstraf van zo'n 12.000 gulden omdat er tijdens de thuiswedstrijd tegen Lazio Roma een vol bierblikje op het veld werd gegooid. Feyenoord wil de boete verhalen op de dader, die na het incident werd opgepakt. (ANP)