Japan 6

Het artikel van Masayuki Takayama behoeft enige correctie. Voor de verovering van Nederlands-Indië zijn minstens 30.000 Japanse soldaten ingezet.

Het toenmalige Japan begon na haar veroveringen de westerse invloed te elimineren met een `kaasschaafmethode' door de eetrantsoenen in de kampen langzaam te verminderen.

Krijgsgevangenen kregen sojabonen, die echter als zodanig ongeschikt zijn voor menselijke consumptie. Spionageactiviteiten gaven geen problemen. Alle missies van spionnen mislukten binnen enkele dagen. De ware bevrijding kwam van Amerika. Indertijd zijn twee miljoen Japanse soldaten zinloos opgeofferd door een fanatieke oorlogszuchtige bende. Laten Masayuki Takayama en de zijnen dit eens goed tot zich door laten dringen. Alleen al twee miljoen dode Japanners staan op de stoep en vragen rekenschap.