Selectie Radio

Kleur bekennen. Oud-presentator Willem Duys praat over o.a. zijn leven en de Nederlandse televisie. Radio 5, 18.02-19.00u.

De recensenten. Schrijfster Carolijn Visser en documentairemaakster Annelotte Verhaagen praten over elkaars werk. Visser schreef Uit het moeras en Verhaagen maakte de documentaire Tchau Brasil. Radio 1, 20.04-21.00u.

De avonden. Na het uitzicht van kinderboekenschrijfster Elsbeth Fontein o.a. besprekingen van de novelle Een Slaapwandeling (Hugo Claus), de expositie White Ass European Cowboys (galerie Serieuze Zaken in Amsterdam) en The New Yorker die 75 jaar bestaat. Verder kunstenaar Piet Visser over zijn nostalgische schilderijen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Kamerbreed. O.m. hoogleraar Leo Huberts over de integriteit van bestuurders en ambtenaren. Morgen, Radio 1, 11.04-12.00u.