Selectie Radio

Opium. Over de klassieken n.a.v. de boekenweek met uitgever Mark Pieters, classicus Ilja Pfeijffer en vertaler Kan Kal. Ook een gesprek met cabaretier Hans Dorrestein. Radio 1, 20.04-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van mevrouw Peep Krol in Warmond een reportage over de agressie en overlast bij de spoorwegen. In het tweede uur o.a. de watervlo en Rudi van Dantzig over zijn eerste geluiden. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. De 79-jarige ir. Johan Wilman kon in zijn leven geen fatsoenlijke baan krijgen. Er bleek namelijk een BVD-rapport te zijn waarin stond dat hij communistische sympathieën had. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.

Spiegels. Portret van Kea Fogelberg, al 21 jaar huisarts in Leiden en mede-auteur van het boekje Illegale Vreemdelingen op het Spreekuur. Zij praat over gezondsheidszorg voor illegalen. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.