Dit is een artikel uit het NRC-archief

Media

Selectie Radio

Kleur bekennen. Martin Simek in gesprek met Ivo Niehe over zijn levensloop, interviewtechnieken en pretenties als programmamaker voor o.a. de TROS. Radio 5, 18.02-19.00u.

De Recensenten. De Suriaamse cabaretière Jetty Mathurin en Groene- en Trouw-columnist Sylvain Ephimenco praten over elkaars werk. Mathurin toert door Nederland met haar programma Welopgevoed en Ephimenco bundelde zijn columns in de bundel De Leugen regeert. Radio 1, 20.04-21.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van schilder Kees van Burg in Amsterdam recensies over de tv-serie The West Wing, de verhalenbundel De Horla van Guy de Maupassant en de cd van de Amerikaanse groep Sixteen Horsepower met `bezeten kerkmuziek'. Na elven o.a. een gesprek met kunstenaar Peter van Poppel en de weeksluiting door Heere Heeresma. Radio 5, 22.02-24.00u.