Oproep Radio 4

Oproep aan alle klassieke muziekliefhebbers die ook vinden dat er op Radio 4 minder gepraat en meer muziek gedraaid moet worden. Het pleidooi van H.J.A. Hofland hiervoor (`Overgrote meerderheid', CS 3/3), inclusief de elf regels waar de zender zich aan zou moeten houden, onderschrijf ik van harte. Er is werkelijk te veel prietpraat. Zo hoorde ik onlangs op Radio 4 in wat voor een auto Leonard Cohen reed. Interesseert u dat? Ik zal een kopie van Hoflands regels met mijn adhesiebetuiging opsturen naar de redactie van Radio 4. Doet u mee? Stuur een kaart naar de redactie van Radio 4 in Hilversum (tav Zendercoördinator Radio 4, Postbus 26444, 1202 JJ Hilversum) of e-mail naar: radio4@mcodesign.com,rosemarie. meindertsma@nos.nl, of e-mail via de website www.omroep.nl/radio4. Schrijf op de kaart of in de mail: `Meer muziek, minder gepraat. Zie regels Hofland NRC 3-3-00.'