Selectie Radio

Theater van het sentiment. Gesprek met zanger Marco Borsato en een optreden van hem met het Metropole Orkest in het kader van de week van het Nederlandse lied. Radio 2, 20.02-24.00u.

Hier en nu Den Haag. O.a. minister van Buitenlandse Zaken Jozias van Aartsen over o.a. samenwerking in Europa en het gesproken dagboek van Kamerlid voor de VVD Jaques Niederer. Verder werpt Jan Hoekema (D66) zich op als belangenbehartiger van streektaal. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van documentairemaker Pieter Fleury in Monnickendam aandacht voor bowlen, fietsen, trouwen, aanstekelijke christenen en het broodje van de week! Na elven muziekopnamen en een historisch geluid. Radio 5, 22.04-24.00u.

Debat op 5. Over de VN-sanctie tegen Irak en Ritalin dat gebruikt wordt bij hyperactieve kinderen. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.