Selectie Radio

De Weekstaat. O.m. over de mogelijkheden direct te handelen in opties op buitenlandse fondsen en het verschil met Nederlandse opties. Radio 5, 21.30-22.00u.

Theater van het Sentiment. In het kader van de Week van het Nederlandse Lied een gesprek met Stef Bos. In het laatste uur het concert van Bos met het Metropole Orkest. Radio 2, 20.02-24.00u.

De Avonden. Literair variété met verhalen en zang van dichter Frank Koenegracht. Na elven praat de Rotterdamse dichter en fractievoorzitter van de Stadspartij Manuel Kneepkens over zijn boek Luchtschepen & Schandalen. Na half twaalf Afrikaanse popmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende Mensen. Discussie over de vraag wat er met het begrotingsoverschot van 23 miljard moet gebeuren. Geven we het aan de gezondheidszorg of onderwijs of terug aan de belastingbetaler? Morgen, Radio 1, 16.02-17.00u.