Celine Dion in verwachting

CELINE DION IS in verwachting van een tweeling van Réne. Ik vind het leuk nieuws dat ze kinderen krijgt maar haar man ligt op sterven. Heel triest. Stel je voor dat haar man sterft een dag voor ze gaat bevallen. De ziekte kanker is heel ernstig. Hoe dan ook zullen de kinderen op een gegeven moment geen vader meer hebben. Ik vraag me af hoe arme Celine hier over denkt. Jammer dat ze nu niet meer kan optreden en zingen want ze zong als een nachtegaal. Prachtige liedjes. Duizenden fans. En nu moet ze die fans teleurstellen.

(Eigen nieuws: Mable Konadei)

NASCHRIFT REDACTIE: Deze week werd bekend dat de Amerikaanse zangeres Celine Dion niet zwanger is van een tweeling. Dat was een onwaar bericht van een Amerikaans roddelblad. Celine heeft aangekondigd een rechtszaak tegen het blad te beginnen. Omdat ze graag kinderen wil, maar niet kan krijgen, vond ze het onware bericht extra erg. Ze wil schadevergoeding.