Selectie Radio

Telescoop. Onder andere aandacht voor een nieuw systeem waarmee digitale signalen meegezonden kunen worden met het FM-signaal. Verder een nieuwe manier om televisie te kijken met een geblindeerde bril waarin twee kleine LCD-schermpjes zitten waarmee een effect wordt bereikt alsof je naar een metersgroot scherm zit te kijken. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van psycholoog Gemma Engels in Leiden een gesprek met onder meer adviseur Hans Andersson over de groeiende macht van organisatie-adviesbureaus. Na elven opnamen en een portret van Appendix Out uit Glasgow: psychedelica en folk. Tot slot historisch Nederlands geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Optreden van de Amerikaanse saxofonist Walt Weiskopf met zijn sextet. Hij schreef een aantal boeken waaronder een over de legendarische John Coltrane. Radio 4, 23.02-24.00u.