Hoe vier jij oud & nieuw?

De vraag is: hoe vier jij oud en nieuw? Met of zonder vuurwerk, thuis of bij anderen? Hebben je ouders speciaal iets voor de millenniumwisseling georganiseerd, zoals een wandeltocht op een Zwitserse Alp? Of is het `gewoon' oud & nieuw, met oliebollen, omdat de overgang van 1999 naar 2000 net zo'n jaarwisseling is als van 1998 naar 1999. Of misschien hebben ze bij jullie thuis een andere jaartelling, zodat er helemaal geen oud & nieuw is - wat doe je dan?

Schrijf de Kinderpagina hoe jij de millenniumwisseling hebt doorgebracht, of wat je ervan vond. Tekeningen of foto's erbij zijn welkom. De leukste inzendingen belonen we met plaatsing op de Kinderpagina en een zak met 2000 snoepjes. Maar als dat niet mag van je ouders, kun je ook een boeken- of cd-bon krijgen. Stuur in wat je vindt van het nieuwe millennium en de jaarwisseling. Wat deed je toen de klok van 1999 naar 2000 schoof?

Stuur je brief met tekening/foto voor 10 januari aan de Kinderpagina. Zet je naam, adres en leeftijd op de brief en tekening/foto. Zet OUD & NIEUW op de envelop. Zet ook in je brief wat je zou willen winnen: 2000 snoepjes of een boeken of cd-bon.