Selectie Radio

Telescoop. Over het millenniumprobleem met o.a. Jan Timmer van het Millenniumplatform die denkt dat er in Italië wel wat mis zal gaan. Ook wordt gekeken hoe de KLM de vliegtuigen heeft getest en de stand van zaken in Amerika. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schilder Frank Lisser in Weesp o.a. radiokunst van Mat Wijn. Verder opnamen van Pedro the Lion uit Seattle en Hefner uit Londen op het Crossing Borderfestival in Den Haag. Radio 5, 22.02-24.00u.

Met het oog op morgen. Presentatoren blikken terug en discussiëren over hypes, zedendelinquenten, de oorlog in Kosovo, de dood van Sander Thoenes en de nacht van Wiegel. Radio 1, 23.04-24.00u.

Sesjun. Uit Laren het Ack van Rooijens 70th. anniversary concert met o.a. Ack van Rooijen op flügelhorn, Paul Heller op tenorsax en John Ruocco op klarinet en tenorsax. Radio 4, 23.00-24.00u.