Selectie Radio

Andersdenkenden. Gesprek met cabaretier Toon Hermans over o.a. zijn motieven om artiest te worden en wat het geloof voor hem betekent. Radio 5, 21.02-21.22u.

De avonden. Na het uitzicht van VN-journaliste Margalith Kleiwegt en een verhaal van Arnon Grunberg leest Jan Eijkelboom fragmenten uit het door hem vertaalde History: The Home Movie, eem roman in verzen van Craig Raine. Tegen half twaalf het tweede deel van het portret van The Handsome Family uit Chicago. Radio 5, 22.02-24.00u.

Met het oog op morgen. Met een compilatie van de beste gesprekjes uit `vijf voor twaalf' in het voorbije jaar. Radio 1, 23.04-24.00u.

NPS-bijlage. Over wat er in de afgelopen eeuwen is uitgekomen van wat helderzienden, profeten, astrologen, evangelisten, zieners en doemdenkers de mensen hebben voorspeld. Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.