Leeds blijft aan leiding in Engelse Premier League

Leeds United heeft gisteren dankzij een 2-1 zege op Leicester City de koppositie in de Engelse voetbalcompetitie behouden. Naaste belager Manchester United kwam pas in het laatste kwartier op gang en versloeg Bradford City voor eigen publiek met 4-0. De doelpunten kwamen op naam van Fortune, Yorke, Cole en Keane. Leeds heeft, met één wedstrijd meer gespeeld, twee punten voorsprong op titelverdediger United.

Leeds keek gisteren op eigen veld al na tien minuten tegen een achterstand aan. Leicester-veteraan Cottee was daarvoor verantwoordelijk. Bridges en Bowyer scoorden nog voor rust tegen. Arsenal, gisteren zonder de geblesseerde Bergkamp, raakte verder achterop door een 3-2 nederlaag bij Coventry. Het verschil met Leeds is opgelopen tot acht punten.