Selectie Radio

Avondconcert. Het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Edo de Waart speelt het adagio uit de Tiende Symfonie en Das Lied von der Erde van Gustav Mahler. Met sopraan Lorraine Hunt Lieverson en tenor David Rendell. Ook een concert van pianiste Biljana Urban met werk van o.a. Franck en Debussy. Radio 4, 20.02-23.00u.

De millenniumbrug. O.a. een gesprek over hockey met oud-international Ties Kruize en belofte voor de volgende eeuw Teun de Nooijer. Radio 1, 22.02-23.00u.

De avonden. Het uitzicht van Luc Zeebroeck (Kamagurka) in Gent en na elven een muzikaal kerstprogramma met o.a. The Handsome Family, Piano Magic, Polar, Tram, Joost Visser, The Anomoanon, White Hassle, Chris Knox en Sodastream. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Opnamen van het Trio Peter Beets, vibrafonist Frits Landebergen en gitarist Jesse van Ruller. Radio 4, 23.02-24.00u.