Selectie Radio

Andersdenkenden. De voorzitter van het Millenniumplatvorm Jan Timmer praat over de levensovertuiging uit zijn jeugd. Radio 5, 21.02-21.22u.

De avonden. Het uitzicht van ontwerper Jacques Splinter en een verhaal van Arnon Grunberg. Verder praten toneelregisseur Erik Vos en schrijfster Inez van Dullemen over het alledaagse leven van twee kunstenaars onder één kap en in het tweede uur o.a. een gesprek over de essaybundel De eerste keer. Radio 5, 22.02-24.00u.

NPS-bijlage: Wat is geluk? Zoektocht naar de aspecten van geluk. Zijn bijvoorbeeld allochtonen die hier werken en wonen gelukkig? Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.

EO op 1. Thema-uitzending over `goede tijden' met o.a. het kopen van een landgoed, de nieuwe werknemer, streekromans en een debat tussen twee economen over de economie van het genoeg. Morgen, Radio 1, 13.30-17.00u.