Selectie Radio

Opium. Vanaf de Winterparade in Amsterdam met o.a. organisator Terts Brinkhof, saxofonist Bo van der Graaf en zangeressen Beatrice van der Poel en Lucretia van der Vloot. Radio 1, 20.02-22.00u.

Millenniumbrug. Eerste van een serie gesprekken met sporters van wie er één zijn of haar sporen heeft verdiend en van de ander nog veel wordt verwacht. Vanavond met de schaatsers Ard Schenk, Jan Bos en Erben Wennemars. Radio 1, 22.02-23.00u.

De avonden. O.m. het uitzicht van beeldend kunstenaar Fransje Krol en het hoorspel voor twee mannen Blauw, of iets aan de muur. Verder bioloog Arjen Kikkert over de doodgraver en een aflevering in de serie over bluesmuzikanten in de VS. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Reportage over de 42-jarige Jolanda die 118 kilo weegt en op zoek is naar een man die haar begrijpt. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.