Selectie Radio

Urubicha. In dit laatste deel van een serie over de piano en zijn klank staat de late pianomuziek van Rossini centraal. De operacomponist wijdde zich in de laatste jaren van zijn leven aan de pianomuziek, waarin hij natuurlijk theatrale elementen niet schuwde. Radio 4, 19.02-20.00

Hier en nu Den Haag. Onder meer het radiodagboek van Kamerlid voor D66 Bert Bakker en minister F. de Grave over de defensiebegroting en vorming van een Euroleger. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Het uitzicht van acteur F. Hugas en een wandeling door Amsterdam met fotograaf Hans Aarsman die de kwaliteit van de fotografie in de stad analyseert. Na elven instrumentale prairierock. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Onder anderen praat landschapsarchitect en criticus Henk van Blerck over de toekomst van het Nederlandse landschap. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.