Selectie Radio

Opium.In het eerste uur een gesprek met Sinatra-kenner Cor Franc en dichter Jan Kal over zanger Frank Sinatra. Verder regisseur Theu Boermans over het toneelstuk De Laasten van de Russische schrijver Maxim Gorki. Radio 1, 20.05-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van cateringsexploitant Margot van Arum in Bussum een reportage over het slopersbedrijf Steenkorrel BV. Verder bioloog Arjen Kikkert over de `knotskronkel' en een nieuw deel in de serie over bluesmuzikanten in Amerika. Tot slot wat soul. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Reportage uit het Limburgse dorpje Maasbree over zogeheten hangjongeren. Radio 1& 2, 0.02-1.00u.

Kleur bekennen. Gesprek met historica Reinildis van Ditzhuyzen die recentelijk het boek van Amy Groskamp-Ten Have Hoe hoort het eigenlijk? heeft herzien. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.