Selectie Radio

Faros. Onder meer een gesprek met docente biotechnologie Patricia Osseweijer over de maakbare mens. Aan de orde komen o.a. het rechtzetten van scheve tanden, het wegzuigen van vet en nieuwe mogelijkheden door de genen-wetenschap. Radio 5, 16.02-17.00u.

Weekendcafé. Gesprek met publicist Henk Spaan die onlangs een twee-jarig contract tekende bij televisieproducent Joop van den Ende. Ook een bespreking van de film Kruimeltje. Radio 2, 16.02-18.00u.

Spektakel. Portret van de 70-jarige schrijfster/beeldend kunstenaar Dirkje Kuik in wier werk het vooral draait om het verval van alles om haar heen. Verder geluidsindrukken uit de Boliviaanse stad La Paz die op een hoogte van 4200 meter ligt. Hoe hoger je woont, hoe armer je bent, want zo'n hoogte kan je namelijk de adem benemen. Radio 5, 17.02-18.00u.

Volgspot-live. Optredens van de jonge cabaretier Ernst van der Pasch, de uit Brussel afkomstige groep Jaune Toujours, het duo Kirke en de formatie The Flatland Kings. Radio 2, 22.02-24.00u.

Easy listening. Aandacht voor de 100 jaar geleden geboren theaterschrijver en entertainer Sir Noël Coward met onder meer fragmenten uit zijn eerste Amerikaanse TV show van 1955. Verder opnamen van Nancy Wilson, Jack Jonen, Andy Williams en Peggy Lee. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.