Lens verrast in bekertoernooi

Racing Lens heeft gisteravond in Duitsland in de derde ronde van het UEFA-Cuptoernooi voor een verrassing gezorgd. De Franse ploeg versloeg Kaiserslautern op eigen veld met 4-1. Dat was ruim voldoende op de thuisnederlaag van 1-2 van twee weken geleden goed te maken. Sturm Graz gaf in de verlenging tegen titelverdediger Parma een beslissende voorsprong van 3-1 uit handen. Stanic en Crespo brachten de Italiaanse ploeg in de slotfase alsnog naar de volgende ronde: 3-3. In Athene scoorde Deportivo-spits Makaay in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Panathinaikos de gelijkmaker: 1-1. Daarmee was het duel na de eerdere 4-2 voor Deportivo beslist. Overmars maakte voor Arsenal het derde doelpunt in en tegen Nantes (3-3). In Londen eindigde de eerste confrontatie al in 3-0 voor de Engelsen. Leverkusen verloor thuis met 2-1 van Udinese en verspeelde daardoor de 1-0 voorsprong uit Italië. (ANP)