Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. Gasten zijn het Tweede-Kamerlid voor de PvdA mr. Nehabat Albayrak, Europarlementariër Albert Jan Maat en oud-minister Margreeth de Boer. Radio 1, 20.00-22.00u.

Telescoop. Vanaf 1 oktober volgend jaar is het in Amsterdam en Haarlem mogelijk digitaal 25 zenders met een sprietantenne te ontvangen. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schilderes Giselle d'Ailly in Amsterdam een gesprek met oud-voetbaltrainer van Feyenoord begin jaren zeventig Wiel Coerver. Na elf uur elektronische muziek en de Nederlandse band Goem. Radio 5, 22.01-24.00u.

Schuim & as. O.a. een portret van Teun Hocks die zich toelegt op het maken van fotoschilderijen waarin hijzelf als enig personage figureert. Verder Dick Verdult over de kunstenaarsgroep het Instituut voor Betaalbare Waanzin. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.