Chelsea en Lazio aan de leiding na 0-0 gelijkspel

Lazio Roma en Chelsea hebben gisteren door een doelpuntloos gelijkspel in de tweede ronde van de Champions League Feyenoord van de tweede plaats in groep D gehouden. Beide ploegen hebben vier punten uit twee duels, Feyenoord volgt met drie. Chelsea had het moeilijk in Rome. Chelsea-coach Vialli wond zich zo erg op over het overwicht van zijn landgenoten, dat de Duitse arbiter Krug hem in de 54ste minuut naar de tribune verwees.

In groep C won Real Madrid op eigen veld met 3-1 van Rosenborg. Daarmee kwam de ploeg van interim-trainer Del Bosque alleen aan de leiding. Bayern München won gisteravond in dezelfde poule thuis van Dinamo Kiev: 2-1.

Glasgow Rangers verspeelde tegen Borussia Dortmund een 2-0 voorsprong in de return van de derde ronde in de UEFA Cup. Ikpeba zette de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Bobic zorgde in de slotminuut voor 2-0. Na een doelpuntloze verlenging was Dortmund in de strafschoppenserie de beste. Van Bronckhorst en Numan misten voor de Rangers. (ANP)