Selectie Radio

Opium. Gesprek met Willem Brakman over zijn nieuwe roman De koning is dood. Verder Jan van Vlijmen over de Nederlandse Muziekdagen, Thomas Verbogt over zijn toneelstuk De feestwinkel en striptekenaar Martin Lodewijk over het laatste Guust Flater-album. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van voorlichter Maarten Divendal in Haarlem een gesprek met Ger van Wengen over Baber Layer, de eerste gamelangroep ooit in de Westerse wereld. Na elven een nieuwe aflevering over bluesmuzikanten in Amerika en soul van Marvin Gaye. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Reportage over theatergoep Cosmic die jongeren uit de Bijlmer in een toneelstuk over wat er allemaal in de wijk gebeurt laat meespelen. Radio 1, 0.02-1.00u.

Het Belgische asielbeleid. Over het menselijke en onmenselijke van het Belgische asielbeleid. Morgen, Radio 1, 11.02-12.00u.