Boiler voorkomt voetbal

Bij de Grolse Boys uit Groenlo wordt een week niet gevoetbald. Wedstrijden en trainingen zijn afgelast. Niet het herfstachtige weer is spelbreker maar de douches.

Door een defect in de boiler stroomt er kokendheet water uit de douches. Het is nog maar de vraag of het euvel voor komend weekeinde is verholpen. In elk geval gaan de trainingen morgen niet door.

,,Er is een onderdeeltje kapot dat moeilijk leverbaar is. Het duurt vermoedelijk nog een week'', zegt bestuurslid H. Geurkink van Grolse Boys. Afgelopen weekeinde werden alle wedstrijden afgelast. De bezoekende elftallen konden op tijd worden afgebeld.

Dat er iets mis was kwam donderdag na de training aan het licht. ,,Het douchewater was ijskoud. Vrijdag zijn installateurs aan het werk gegaan, maar dat heeft er toe geleid dat er vervolgens alleen nog maar kokendheet water uit de douchekoppen stroomt'', zegt Geurkink. (ANP)