Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. Tweede-Kamerlid voor de VVD Pieter Hofstra praat over de wet-Duivesteijn en minister van Sociale Zaken De Vries over het poldermodel. Ook de column van Kamervoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven. Radio 1, 20.02-22.00u.

De Avonden. O.a. het uitzicht van architectuurhistoricus Michel Bakker in Heemstede en een gesprek met oprichter Johan Loones van de Belgische muziekuitgeverij Kraak. Radio 5, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Discussie over de vraag of Sinterklaas nog bestaansrecht heeft en of Atjeh wel of niet onafhankelijk moet worden. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.

Schuim & as. Onder meer over het beleggen in kunst door het bedrijfsleven en banken en een gesprek met Karin Junger over haar documentaire waarin zij twee 16-jarige zwangere Surinaamse meisjes voor en na hun bevalling volgt. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.