Selectie Radio

Avondconcert. Het Radio Filharmonisch Orkest speelt o.l.v. Edo de Waart de Achtste symfonie in C van Bruckner. Opnamen van 27 nov. Radio 4, 20.02-21.30u.

De Avonden. Na het uitzicht van schrijfster Ciska Muller in Nijmegen een verhaal van Arnon Grunberg. Verder o.a. schrijver en criminoloog Herman Franke over elitaire kunst en na elven Stijn van der Linden over zijn naslagwerk over heiligen en zaligverklaarden. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel Jazz. Optreden van de Iranees Kayan Kalhor op de oude kamancheh, een viersnarige spijkerviool en de Tibetaanse zangeres Yunchen Lhamo. Opnamen van de Music Meeting in Nijmegen. Radio 4, 23.00-24.00u.

NPS-bijlage. Over de aids-epidemie in Zimbabwe waar zeker 40 procent van de vrouwen besmet is met het HIV-virus en 30 procent van de kinderen. Morgen,

Radio 5, 13.02-13.45u.