Trainer Beenhakker voelt zich verraden

Trainer Leo Beenhakker van Feyenoord toonde zich na afloop van de wedstrijd tegen Chelsea een sportieve verliezer. Volgens de coach was zijn elftal ,,helemaal ondersteboven gespeeld'' en in aanraking gekomen ,,met actueel topvoetbal''. Beenhakker had geen verklaring voor de zwakke tegenstand van Feyenoord. ,,We hebben geen bal aan de benen gehad en hebben alleen maar achteruit lopen voetballen.''

Beenhakker noemde doelman Dudek en een veldspeler als uitblinkers bij Feyenoord. Hij wilde de naam van de veldspeler niet noemen maar doelde op Konterman. De verdediger hield zich redelijk staande tegen Flo, die twee doelpunten maakte maar nog vaker van scoren werd afgehouden.

Konterman had onlangs met Van Gastel zijn onvrede geuit over de situatie bij Feyenoord. Het tweetal solliciteerde in een vraaggesprek met Sportweek naar een nieuwe werkgever. Beenhakker had zich flink geërgerd aan de inhoud en de timing van het verhaal. Gisteravond liet hij zijn gevoelens voor de tv-camera duidelijk blijken. ,,Ik voel me verraden door een aantal spelers.''

Bosvelt deed als enige veldspeler het woord bij de persconferentie. van Feyenoord Hij ontkende dat de onrust in de spelersgroep van invloed was geweest op het resultaat tegen Chelsea. ,,Dat verhaal staat hier helemaal los van. Iedereen kan wel lullen over gebrek aan harmonie, maar ik heb geen boodschap aan wat anderen denken. Ik weet dat we helemaal zijn weggespeeld. Dit was te gek voor woorden.''