Selectie Radio

Urubicha. Aandacht voor het koraal als hernieuwde inspiratiebron voor een uitgangspunt of sluitstuk van een compositie. Voor religieuze bedoelingen of muzikale motieven. Met o.a. Bach-citaten en een koraal van Olivier Messiaen. Radio 4, 19.02-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van fysiotherapeut André Rol o.a. aandacht voor het aantal tophonderdlijsten die nu aan het einde van de eeuw worden gepubliceerd. Na elven opnamen van het Tracks & Traces Festival in Paradiso. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. O.a. de Azerbajdzjaanse pianiste Amina Figarova en de Italiaanse trompettist Flavio Boltro. Radio 4, 23.02-24.00u.

Schuim en as. Trendwatcher Liz Boo praat uitgebreid over de toekomst van ons voedsel en de eis dat het gezond moet zijn. Verder een portret van beeldend kunstenaar Theo Elferink uit Nijmegen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.