Chelsea zonder Le Saux tegen Feyenoord

Bij Chelsea ontbreken vanavond in de wedstrijd in de Champions League tegen Feyenoord de geschorste aanvaller Chris Sutton en de geblesseerde verdediger Graeme Le Saux. Het aantal Engelse basisspelers is hierdoor beperkt tot middenvelder Dennis Wise. Feyenoord-trainer Leo Beenhakker wilde gisteravond nog geen zekerheid verschaffen over zijn opstelling. Tijdens de laatste training bleken alle spelers fit. Beenhakker twijfelt of het herstelde viertal Cruz, Van Gastel, Van Gobbel en Van Wonderen twee zware wedstrijden binnen vier dagen kan afwerken. Feyenoord speelt zondag in de competitie tegen PSV.

Het gerenoveerde stadion Stamford Bridge is uitverkocht met 35.000 toeschouwers. Feyenoord wordt gesteund door enkele tientallen supporters. Voorzitter Van den Herik sprak gisteravond zijn waardering uit voor het gedrag van de achterban. Na ongeregeldheden in Leverkusen staat Feyenoord sinds vorig jaar op de zwarte lijst van de Europese voetbalbond UEFA. Uit vrees voor nieuwe rellen heeft Van den Herik de supporters opgeroepen geen uitwedstrijden in de Champions League te bezoeken. Het duel Chelsea-Feyenoord wordt vanavond vanaf 20.45 uur rechtstreeks uitgezonden op Nederland 2.