Selectie Radio

Spiegels. Portret van komiek Rijk de Gooyer waarin hij o.a. onthult dat hij een nieuwe film met Johnny Kraaykamp aan het voorbereiden is. Radio 5, 18.02-19.00u.

De Recensenten. Adriaan Jaeggi en John Appel praten over hun werk; de roman Held van Beroep en de documentaire over André Hazes. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het Nieuws. Gesprek met oud-Kamerlid en ex-voorzitter van het College van toezicht sociale verzekeringen (CTSV) Gerrit Jan van Otterloo die moest vertrekken nadat het bestuur in opspraak was gekomen. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van muzikant Jan Seuninga in Leeuwarden besprekingen van o.a. de biografie over de bokser Mohammed Ali en het gefilmde portret van John Appel over André Hazes. Verder Argentijnse folklore en een gesprek met schilder Wijnand Wansink. Radio 1, 21.02-22.00u.