Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. Met het dagboek van het Kamerlid voor de SP Remi Poppe, Europarlementariër Katelijne Buitenweg (GroenLinks) over haar werk en CDA'er Jaap de Hoop Scheffer over een Europees leger, het VN-rapport over Srebrenica en politieke strategie. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het Haarlemse uitzicht van cabaretier Pieter Tiddens gesprekken met kok Pierre Wind en Kees van Hest, onlangs uitgeroepen tot beste slager van Nederland. Na elven treedt Warn Defever op. Radio 5, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Aandacht voor de vraag of de Nederlandse Antillen onder curatele moeten worden gesteld en over een andere aanpak voor kinderarbeid. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.

Radio 5-documentaire. Portret van Maarten 't Hart die openhartig op zijn vrouwelijke kant ingaat. Morgen, Radio 5, 13.02-13.50u.