Selectie Radio

Andersdenkenden. FNV-voorzitter Lodewijk de Waal vertelt over zijn streng katholieke opvoeding en hoe hij zich verder ontwikkelde. Radio 5, 21.02-21.22u.

De avonden. Na een verhaal van Arnon Grunberg praat dichter Frank Koenegracht over zijn bundel Alles valt. Verder cabaretière Marijke Boon over haar boekje Tranen op het tafelzeiltje en multi-instrumentalist Jeremy Jacobsen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een leven lang. Portret van oogarts dr. J.F.G Worst die uitvinder is van verschillende lenzen en bedenker van een koffertje met aangepaste instrumenten voor gebruik in ontwikkelingslanden. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.

Radio uit. Met Sylvia Willink die een foto-expositie samenstelde in het Cobra Museum in Amstelveen van foto's die magische realistisch schilder Carel Willink maakte als voorstudie op zijn werk. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.