Selectie Radio

Theater van het sentiment. Vanavond o.a. aandacht voor de zaak-Kalma uit 1977, de Rotterdamse politie-inspecteur die op non-actief werd gesteld nadat hij in een demonstratie had meegelopen. Radio 2, 20.02-23.00u.

De avonden. Literair variété met verhalen en gedichten. Na elven een gesprek met de Engelse reisschrijver Colin Thubron over de inhoud van zijn boek In Siberië. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde Verdieping. Aandacht voor de inspiratie van de jongste generatie dichters in Nederland en gesprek met dichter Ruben van Gogh, samensteller van de bloemlezing Sprong naar de sterren. Ook een gesprek met Joke Linders die vrijdag promoveert op een biografie over Annie M.G.Schmidt. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de vraag hoe lang Nederland nog in de file blijft staan. Morgen, Radio 1, 16.02-17.00u.