Selectie Radio

Opium. Gesprek met regisseur Eddy Habbema over de musical Elisabeth die het verhaal van `Sissi', de keizerin van Oostenrijk vertelt. Ook de letterkundige Gerard Termorshuizen over zijn onlangs overleden collega en vriend Rob Nieuwenhuys. Radio 1, 20.02-22.00u.

Isabelle. Registratie van een live-concert van zangeres Tori Amos. Radio 3, 20.02-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van de reiki-leraren Edna Kalb en Fred Meijer een gesprek met antropologe Ingrid Plante over het muziekensemble Altai-Hangai, keelzangers uit Mongolië. Na elven een nieuwe aflevering in de serie over bluesmuzikanten in Amerika. Radio 5, 22.02-24.00u.

Kleur bekennen. Gesprek met Peter Smit, kinderboekenschrijver en ooit redacteur van het Amsterdamse studentenblad Propria Cures. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.