Selectie Radio

Spektakel. O.a. aandacht voor de uitvinder van de `dymaxion-ontwerpen' – een samentrekking van maximum en dynamic - de Amerikaan Buckminster Fuller (1895-1983). Hij ontwierp o.a. een voor iedereen betaalbaar lichtgewicht huis en een zeer wendbare auto. Hij trachtte de wereld voor te bereiden op de exponentiële bevolkingsgroei in de 21ste eeuw. Radio 5, 17.02-18.00u.

Volgspot-live. Optredens van o.a. De Kast, pianist Maarten van Roozendaal, Paul de Leeuw met gitarist Fernando Lameirinhas en cabaretgroep Niet Uit Het Raam. Radio 2, 22.02-24.00u.

Avondconcert. Het Radio Symfonie Orkest voert m.m.v. diverse solisten de opera Otello naar Shakespeare's drama van Rossini uit. Radio 4, 19.04-22.15u.

Easy listening. Opnamen van nieuwe filmmuziek van Ennio Morricone, Dave Grusin en John Barry. Verder aandacht voor producer John Hammond, die zowel Billie Holiday en Benny Goodman als Bob Dylan en Bruce Springsteen aan hun eersten platensuccessen hielp. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.